Daisypath Friendship tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Saturday, May 21, 2011

KISAH HATI by ALYAH

video


Hatiku hatimu
Menjadi satu cinta
Ku rasa hadirmu
Hanya sempurnakan aku
Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin tidak bersama
Hadir di angkasana
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya

Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin tidak bersama
Biar ku setia menjaga cintamu

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya



Meh la layan perasaan.. pagi-pagi subuh nie mate tak nak lelap plak. kenape tah. Dah la pagi esok nak pergi latihan askar, Hmmm... tidur lah wahai mata :(


sudi-sudi lah menyapa yaa...


Wednesday, May 4, 2011

MARI MERIANGKAN KAN HATI DENGAN LAGU BEST

video


psstt : semak weyh idop aku sakarang. terase seperti di neraka. tak terase nikmat dunia. T_T




sudi-sudi lah menyapa yaa...


CIK EPAL si femes OOOWWhhh :)

SALAM...

belog ini lame tidak berupdate, ini kerana ( ayat amek spm dolu2 ^-^ ) saya dah tidak ada jiwa berbelong sejak hati ini dilukai cehh,,cehh,,cehh. mengikut nafsu amarah kerana tak suke dengan orang yang tiru ape yang saya buat. hihi. Serius dowh, hati cepat tersentuh dengan makhluk tuhan nie, bukan apa, sejak dari azali  kenal dia lagi memang tak suke kalau dia yang tiru. Orang lain takpe kehkeh.. :) Sory awak..

TAPI...

kini saya akan membuang sifat amarah yang merugikan diri sendiri itu kerana idola saya telah mengomen di entry berhabuk saya kat sini. yepii.. hepy tak terkira kot.. padahal idola dah komen berapa lama, sebab baru bukak belog sendiri hari ni jadi baru tahu T_T kesian kan saya?

OKEY.. (serius)

mulai hari ini akan berjanji untuk mengupdate belog dan menjadi seorang blogger untuk mengaut keuntungan! yeah! (tanam semangat dalam2 T_T) dan thanks a lot lot lot10 kepada mereka-mereka yang sudi follow (baru 5 follower kot T_T) n meninggalkan jejak di  belog ni walaupun entry dah kepam giler. u guys great laa.. :) sayang korang lebih hihi :D

mereka ialah :

5) bulan

pstt : tajuk saje letak nama orang pemes biar cepat kena tempias, jadi cepat pemes.. kehkeh :)