Daisypath Friendship tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Tuesday, September 13, 2011

DAH LA CANTIK, BAIK HATI PULAK ;D

SALAM...


Hye korang. Kali ni kite nak bercerita pasal orang baik hati yang cantik :)
Perasan tak blog kite dah cantik? HEHE mesti korang tak perasan punye,, yela kite update entry pon jarang-jarang (",) *sudah gaharu cendana pula T_T*

Berbalik pada topik sebenar, kite nak ucapkan terima kasih sangat-sangat kat kesayangan kite yang rajin mengedit belog kite jadi semakin cantik walaupon tak   superb macam belog korang :)

Kite bukan tak nak edit belog sendiri, tapi kite dah cuba sedaya upaya tapi still tak menjadi. Maybe tangan tak bedung kot mase kecik-kecik dulu.. Huhu.
Lau korang nak tahu servis edit belog yang kite dapat nie free of charge taw. Mereka tak berkira sungguh! Sayang kalian *dan dan je dah tolong terus jadi kesayangan HAHAHA* 


CREDIT TO :




KOrang, tengs sangat-sangat sebab tolong kite.. Sory kalau menyusahkan korang. Tanpa korang siapa la belog nie :P


P/S : sis intan & yun, kite amek pic awak berdua dr fb. jangan mara yee :D


P/s/s : sis intan nie ade menawarkan servis edit belog taw. try la usha kat sini tak pun email je      beliau kat intanurulfateha@gmail.com.


K bye (^_^)

Sudi-sudi lah LIKE yee :)

5 comments:

intanurulfateha said...

heeeeeeeeeee cantik ke? :D

easy and simple said...

intan mmg cantik...sme mcm kwa kan cantik die..hukhuk

easy and simple said...

mmg pon

mia said...

hye dear,
do visit my collection..

http://glariousshawlcollecitons.blogspot.com/

thnx so muchhhh dear..
:)

cik bihah said...

kak intan mmg baik ponn...=))